perjantai 14. kesäkuuta 2013

Veneen siirto

Veneen siirto Tampereelle onnistui hyvin. Tämä kesä ei ole vielä veneilykesä, kokeillaan ja testataan asioita ja uuden veneen ominaisuuksia. Toivotaan että veneprojekti on jo yli puolessavälissä, paljon on vielä tehtävää, veteen lasku on kuitenkin hieno merkkipaalu. 

Vedessä veneessä on hieman eri murheet kuin telakalla. Jätin yhdessä kohtaa pienen palan puuta vaihtamatta, oli vähän huono mutta kova ja nyt siinä on aika iso vuoto, täytyy syksyllä otta huono kohta pois ja seuraavana keväänä laittaa uutta puuta tilalle. 

Starttiakku oli jostakin syystä tyhjä, ilmeisesti väärä verkkolaturin kytkentä, onneksi biltema oli auki ilta kahdeksaan ja akku löytyi sieltä ja saatiin vene ajettua omalle paikalle. 

Seurailin pilssipumpun toimintaa yöllä kahteen asti, kokeillen erillaisia virityksiä miten saisi pumpun toimmaan hyvin yli kahden metrin poisto letkulla, turhaan. Tänään hain vastaventtiilin poistoputkeen niin ettei letku enää tyhjene takaisin pilssiin. 

Lisää kaikenmoista säätämistä on varmaan vielä edessä maston pystytyksessä ym. Veneessä on todella paljon erilaisia asioita jotka pitää olla lähes oikein tehty. 

Tässä muutama kuva veneen siirrosta. Uskomaton tunne vaikka monta murhetta oli veteen pudotuksen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti