sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Veneen siirto

Le Delphinus on purjevene jonka kunnostus alkoi minun osalta perjantaina 15.10.2010 kun se siirrettiin telakalle.

Kirjaan tänne lyhyesti kunnostustyön keskeiset käänteet.

5 kommenttia:

  1. Tervehdys ja onnea hienon veneen hankinnasta. Meillä on ollut HÖ 2nen vuodelta 68 nyt kolme vuotta. Paljon on ollut pientä puuhaa ja vielä riitttää muutamaksi kevääksi.Veneen estetiikka on kohdallaan, se on mukava asua ja purjehtia jos pitää pitkäkölisistä. Kuvakin löytyy http://www.turunmerikotkat.net/Veneet/Illusia.html
    Tapasin kesällä ruotsalaisen pariskunnan Gotlannista jotka olivat seilanneet HÖllään maailman ympäri. Vene oli siitä huolimatta kuin uusi.

    Terve Erkki Mikkola
    erkki@pahaniemiyarads.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, itse en ole tutustunut venemalliin aikaisemmin mutta kaikinpuolin tuntuu hyvältä, tosin tässä ylsilössä on aika paljon laittamista ennekuin pääsee purjehtimaan.

    Jossakin vaiheessa olisi tarvetta tutustua joihinkin veneen yksityiskohtiin jotta kunnostuksen edetessä niistä tulisi alkuperäisen kaltaisia.

    Markku

    VastaaPoista
  3. Hei! Hankin myös H2:n vuodelta 1966 tänä kesänä Ruotsista. Olen seurannut hankkeesi etenemistä. Olen avaamssa myös veneestäni kertovat verkkosivut. Jos veneessäsi on ollut B&G:n mittarit ja olet vaihtamassa niitä uusiin, olen kiinnostanut ao. mittarien varaosista etenkin antureista.

    T. Janne

    VastaaPoista
  4. Hieno kuulla,

    Veneessäni on Navico mittait, en ole vielä niihin tarkemmin tutustunut.

    On myös vanha valokatkaisin/mittaripaneeli jossa merkkiledit säiliöille, sen ainakin vaihdan pois. Saattaa olla ettei ole alkuperinen.

    Minulla olisi tarvetta valokuville joistakin veneen yksityiskohdista koska vene oli aika pitkälle purettu kun sain sen ja joissakin kohdissa on vielä miettimistä miten ne on alkujaan rakennettu.

    Markku

    VastaaPoista
  5. Hei! Valokuvien lähettäminen onnistuu. Missä muuten veneesi on telakalla? Palataan asiaan sähköopostitse (janne.impio (at) elisanet.fi)

    VastaaPoista